Prova jobbet innan du bestämmer dig – vi coachar dig längs vägen

2 juli / Söka jobb-tips


Cykelställ som ser ut som bild

Vad sägs om att testa jobbet innan du bestämmer dig? Som nyutexaminerad är det lätt att drunkna i budskap från företag som till höger och vänster utlovar intressanta arbetsuppgifter och bra villkor. Det kan vara knepigt att välja rätt jobb direkt, men med Experis Young får du möjligheten att utforska jobbet innan du skriver under avtalet.

Med Young ger vi dig som pluggat till ingenjör, ekonom eller inom IT och ledarskap möjlighet att provjobba innan du bestämmer dig. Då blir du som kandidat inhyrd av Experis och får arbeta som konsult för en arbetsgivare. Varken du eller arbetsgivaren behöver låsa in sig i en anställning förrän båda parter är överens om att ni gillar varandra.

Fördelen för både dig och arbetsgivaren är möjligheten att känna om det är en bra matchning innan ni bestämmer er för att gå vidare. Samtidigt får du som konsult individuell coachning av Experis under provperioden. Genom Young förmedlar vi inte bara jobb i Sverige – vi har haft konsulter i exempelvis Mexico City, Kiev och Boston.

– Experis Young är ett bra exempel på vårt nya sätt att arbeta som kompletterar vår vanliga verksamhet. Vi hjälper inte bara till med att förse våra kunder med intressanta kandidater, utan vi utvecklar och coachar också våra konsulter så att matchningen blir perfekt. Det ökar träffsäkerheten vid rekryteringarna, säger Per Johansson, VD Experis.

Läs mer om hur Experis Young och hur din karriär kan ta fart: http://experisyoung.se/

Dela

FacebookTwitterLinkedInEmailPrint