Vad tycker kandidaterna om Experis Academy?

10 oktober / Frågor & Svar


Experis Academy är en intensivutbildning med lön. En klass är nu igång och ett helt gäng kandidater utbildas med turbofart inom Java. Vi har intervjuat Lars Mikael Gustavsson, en av Experis Academys allra första kandidater, om hur utbildningen känns hittills och vad hans förväntningar är. 

Hur känns det att spetsutbilda sig med Experis Academy?
– Det känns häftigt och väldigt givande. Vi har en mycket kunnig, erfaren och duktig mentor som gör att utbildningen känns bra och gedigen. Utbildningen ger oss en inblick i specifika delar som är viktiga och aktuella för arbetslivet och IT-branschen idag. Det vi lär oss får vi testa på både teoretiskt och praktiskt vilket känns toppen inför kommande arbeten.

Tror du att fler skulle behöva spetsutbilda sig för att passa in på arbetsmarknaden?
– Det tror jag! Den här typ av utbildning gör det mycket enklare för alla, speciellt för oss juniorer, att ta sig ut på arbetsmarknaden. Man får helt enkelt mer förkunskaper och vet hur vad man ska göra på arbetsplatsen när man väl kommer dit.

Skulle du rekommendera andra att söka Experis Academy?
– Ja absolut! Efter Experis Academy tror jag att man kommer känna sig betydligt mer trygg i sin kompetens när man väl tar plats på ett nytt jobb. Du som nyanställd kommer veta vad du ska fråga efter och kunna sätta igång med arbetsuppgifterna direkt.

Dela

FacebookTwitterLinkedInEmailPrint